Po pierwsze, pozostań z nami! Każdy problem jaki napotkałeś może zostać rozwiązany. Daj nam szansę, aby Ci pomóc, zanim podejmiesz decyzję o usunięciu konta. Skontaktuj się z nami.

Jeśli już podjąłeś decyzję, postępuj zgodnie z poniższymi instrukcjami:

  • Strona internetowa – kliknij na bieżący awatar (prawy górny róg) i z listy wybierz "Ustawienia". W sekcji "Profil" kliknij przycisk "Usuń konto". Proces usuwania konta potrwa 30 dni, o ile w międzyczasie nie przerwiesz go logując się ponownie na swoje konto.
  • Aplikacje (iOS i Android) – tapnij swój awatar w prawym dolnym rogu, następnie ikonę koła zębatego w prawym górnym rogu. Z listy wybierz "Ustawienia konta", a następnie "Usuń konto".

Jeśli Twoje konto zostanie zawieszone lub zablokowane, nadal będziesz miał dostęp umożliwiający zarządzanie swoimi danymi oraz kontem.

Jeśli chcesz skontaktować się z naszych zespołem zajmującym się wsparciem społeczności, kliknij tutaj, aby wysłać wiadomość.